Binnenkort

Groencursus voorjaar 2015

08 april | 19:30

Nieuws

Cursussen voorjaar

01 april 2015

Leer de natuur in je eigen omgeving nog beter kennen! Dat kan met de groencursus, de vlindercursus of de nieuwe Minicursus Weidevogels.

De breed opgezette groencursus voorjaar belicht in...

Boomfeestdag: Nou loop ik elke dag langs mijn eigen boom …

18 maart 2015

Vanaf 9.00 uur ’s morgens waren ruim 60 leerlingen van drie basisscholen,  Sebastiaanschool, De Reiziger en Het Kompas  onder begeleiding van 3e-jaarsstudenten van Helicon Groenopleidingen, druk...

Zeer succesvolle lezing

22 februari 2015

Ruim honderd belangstellenden zagen en hoorden op donderdagavond 19 februari hoe schimmels, planten en dieren in de natuur met elkaar communiceren. Soms zichtbaar en hoorbaar maar vaak ook niet. ...

Wat is IVN?

16 februari 2015

Wie zijn we en wat doen we? In dit animatiefimpje wordt in 90 seconden een beeld gegeven van de organisatie IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.
...

Aan het werk op de hei!

07 februari 2015

Voor leerlingen van Helicon MBO uit Apeldoorn is het regelmatig aan de orde: opschonen van de heide. Maar vrijdag 6 februari was het niet alleen werken maar ook “lesgeven”.
Op het Leesten...

Natuur Ontdekken

9 wandelingen rondom Apeldoorn

Deze gids is een uitnodiging om de natuur rondom Apeldoorn te ontdekken. De wandelingen voeren door bekende en minder bekende natuurgebieden op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. U kunt kiezen uit routes rond Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Hoenderloo, Ugchelen en Hoog Soeren. De wandelingen zijn tussen 4 en 6 km lang. Het boekje kost € 3,-. Klik op de titel voor meer informatie, verkoopadressen en eventuele aanpassingen van de routes.

Folders IVN Apeldoorn

Activiteitenfolder IVN Apeldoorn

Activiteitenfolder

Een overzicht van de meeste publieksactiviteiten van IVN Apeldoorn vindt u in onze Activiteitenfolder. Ook is een folder beschikbaar over de werkgroepen van IVN Apeldoorn (klik op de titel)