Binnenkort

Zomeravondwandeling Mheenpark

04 augustus | 19:30

Nieuws

IVN Slootjesdagen in Apeldoorn

23 juni 2015

Hoe ziet een bootsmannetje eruit? Heeft een stekelbaarsje echte stekels? Het is spannend om te ontdekken wat er leeft in het water van slootjes en vijvers.

Ruim 100 leerlingen van...

Activiteitenfolder 2015-2 is verschenen

22 juni 2015

De meeste publieksactiviteiten staan vermeld in de activiteitenfolder.
...

Vacature: Coördinator werkgroep publieksexcursies

15 juni 2015

De werkgroep publieksexcursies verzorgt één van de kernactiviteiten van het IVN: het organiseren van publieksexcursies te voet of op de fiets voor jong en oud.

De coördinator...

Vacature: coördinator voor de werkgroep PR

28 mei 2015

IVN Apeldoorn zoekt een vrijwilliger voor de functie van coördinator van de werkgroep PR & Communicatie

IVN Apeldoorn heeft diverse werkgroepen, waaronder een werkgroep PR.
Deze...

Opening Gezond Schoolplein

29 april 2015

De Koningin Emmaschool aan de Thorbeckestraat heeft nu een Gezond Schoolplein. De school diende een plan in bij het landelijk project team Gezonde schoolpleinen en werd geselecteerd. Dat betekende...

Zelf de natuur Ontdekken

Wandelingen en fietstochten

IVN-Apeldoorn biedt diverse publicaties om zelf de natuur in de regio te ontdekken. De wandelingen/fietstochten voeren door bekende en minder bekende natuurgebieden op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. U kunt kiezen uit routes rond Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Hoenderloo, Ugchelen, Hoog Soeren, Epe en Voorst. De wandelingen hebben diverse afstanden van circa 2 km (ommetjes) tot maximaal 8 km. De publicaties zijn gratis te downloaden en bevatten - naast een routebeschrijving - altijd informatie over de natuur waar u doorheen loopt of fietst. Klik op de titel voor meer informatie en eventuele aanpassingen van de routes.

Volg ons op Facebook

Open de Facebook pagina van IVN Apeldoorn

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten of ben je geïnteresseerd in natuur in de omgeving van Apeldoorn, Epe en Voorst? 'Like' dan onze Facebookpagina. (klik op de titel) Of bekijk onze activiteitenfolder (zie menu publicaties)