Enschede
Natuur
zondag21mrt2021

VOORJAARSNUMMER GIDSENGIDS!

Daar is ie, het voorjaarsnummer van de Gidsengids! 
De gevarieerde inhoud van ons clubblad, met ook prachtige foto's, nodigt uit tot lezen. Tineke en Celia maakten er weer iets moois van!
Let u ook op het jaarverslag van onze vereniging
Graag maken we u ook even attent op het artikel van Chris over 'Reeën spotten' op bladzijde 6 van dit nummer.
Het daarbijbehorende filmpje (erg de moeite waard om te bekijken!) vindt u terug in ons Fotoboek. (U mag ook hier klikken voor de link naar dat filmpje) 
En dan de winnaars van de (foto)wedstrijden! Mooi om te zien en een goed initiatief van de werkgroep publiekswandelingen. Met dank aan Lidy en Greetje! 
Maar om alle andere bijdragen in de Gidsengids niet tekort te doen: Hanneke, Tineke, Maaike, Pim (prachtig 'Tortelschetsje'), Nico, Greetje, Celia en alle auteurs van het jaarverslag, dank voor jullie bijdragen! 
Wellicht viel de Gidsengids al in uw brievenbus, maar uiteraard is ons mooie clubblad ook hier op de site te lezen, met als voordeel dat u dan alle plaatjes in kleur zult zien!
Klik hieronder op de link om te lezen/bekijken:
Gidsengids 256 Voorjaar 2021

Met bovenstaande link downloadt u de Gidsengids als pdf-bestand. Hebt u liever een modernere variant van dezelfde Gidsengids als 'flipbook', klik dan op de volgende link: FlipBook Gidsengids 256 Voorjaar 2021

Voor meer informatie over ons mooie clubblad klik hier