IVN Apeldoorn
IVN
zaterdag01mei2021

Op zoek naar Moeflons

De IVN Routes app: Voor mensen die meer willen dan links, rechts of rechtdoor.

Met de digitale IVN natuurgids op pad: Vanwege de corona maatregelen houdt IVN geen excursies in de natuur. Maar u kunt wel zelf op pad. IVN Apeldoorn biedt daarvoor een hele reeks wandel- en fietsroutes in en om Apeldoorn. Ze zijn voorzien van een routebeschrijving en van interessante natuur- en historische informatie.
De routes zijn allemaal gratis te downloaden.

Veel van deze routes zijn ook beschikbaar via de IVN Routes app. U ziet onderweg op de smartphone waar u bent en krijgt interessante informatie op diverse punten langs de route. Zo heeft u uw eigen – digitale - IVN Natuurgids bij u.
De IVN Routes app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Ook het downloaden van routes is gratis.

app IVN RoutesOp verzoek maken leden van de werkgroep Routes een wandel- of fietsroute geheel op maat. Bijvoorbeeld met de start/eindpunt bij een restaurant of recreatieterrein. Onderweg worden interessante natuur en cultuurhistorische punten toegelicht. Er zijn al diverse routes gemaakt in opdracht van bijvoorbeeld Hotel/Restaurant de Cantharel, Stayokay hostel, Bungalowpark De Miggelenberg, Camping Hoenderloo, het Nationale Park De Hoge Veluwe en UitinApeldoorn.

KLIK HIER om meer weten over IVN in Apeldoorn en de routes in het bijzonder.