Meijel
IVN
zaterdag19sep2020

IVN Meijel houdt binnenactiviteiten aan en stopt de wandelingen voorlopig

IVN Meijel start binnenactiviteiten weer op.

Maandagavond voor de leden: de maandagavonden binnen zijn weer gestart met inachtneming van coroanamaatregelen. Dit houdt in dat er in het lokaal de 1,5 meter afstand aangehouden moet worden. Heb je koorts of verkoudheidsverschijnselen, blijf dan thuis om andere mensen te beschermen. We proberen het aantal mensen niet groter te laten worden dan 12 personen. De activiteiten kunnen op elk moment weer stopgezet worden als de situatie in de veiligheidsregio dit noodzakelijk maakt of dat het bestuur het risico te groot acht. 

Maandelijkse excursies: Door de nieuwe coronamaatregelen van 13 oktober worden de excursies voorlopig gestopt omdat de groepsgroote mogelijk groter kan worden dan 4 personen. Mochten de wandelingen weer voortgezet worden, dan leest u dit hier. Bovendien staat dan de excursie op de website van IVN Meijel.

Het programma wordt mogelijk aangepast om de reistijd kort te houden. Volg hiervoor de informatie op de website van IVN Meijel. Iedereen zorgt persoonlijk voor zijn eigen vervoer. Tijdens de bijeenkomsten gelden alle coronamaatregelen die de regering heeft voorgeschreven en de adviezen van het RIVM.  Tijdens de wandelingen wordt de 1.5 meter regeling aangehouden. Er worden geen materialen of andere zaken tijdens de wandelingen uitgewisseld.