West-Friesland
Beleid & Organisatie
zaterdag06feb2021

Versterking bestuur gezocht

IVN Natuureducatie is al 60 jaar actief in Nederland en de verbinder voor mens en natuur met 160 afdelingen. Daar is IVN West-Friesland er één van en hoofzakelijk actief in de natuur van het Streekbos en dependance het Egboetswater in Oostwoud. Momenteel zijn er 15 enthousiaste kleine en grotere werkgroepen actief in deze regio, variërend van (wilgen)knotter tot schoolgids én allemaal vrijwilliger. Dat schept een band want iedereen is gelijk.

Dat we zo actief zijn is prachtig maar vraagt ook om een goed bestuur en daarvoor wordt versterking gezocht. Door gezondheidsreden, verlopen zittingstermijn en veranderende werkzaamheden (tijdgebrek) zullen tijdens de jaarvergadering een aantal bestuursleden aftreden. Gewenst worden een nieuwe penningmeester, secretaris en lid van het bestuur. IVN West-Friesland is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, enthousiaste collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur.

Wie interesse heeft kan zich informeren en/of aanmelden bij Linda Smit via secretaris@ivn-westfriesland.nl of telefoon 06 24430197.

In 2022 bestaat IVN West-Friesland 50 jaar en samen hopen we er een prachtig jubileum van te maken!