Ieder kind heeft recht op natuur

Met het Scharrelkids Fonds wil IVN haar droom verwezenlijken om ieder kind in Nederland voor zijn 12e jaar een onvergetelijke natuurbelevenis te bieden. Het fonds ondersteunt landelijke en lokale IVN-projecten en activiteiten die kinderen in contact brengen met de natuur.

Deel je onze droom? Draag dan nu bij aan een generatie die de natuur kent en waardeert, gezonder opgroeit en werkt en betrokken is bij een duurzame toekomst. Met jouw donatie kunnen wij meer kinderen de natuur laten ontdekken.

Doneer nu

Over het IVN Scharrelkids Fonds

Het IVN Scharrelkids Fonds ondersteunt landelijke en lokale IVN-projecten die er op gericht zijn kinderen in contact te brengen met de natuur. Het bedrag dat je geeft, komt voor 100% ten goede aan het fonds. 

IVN Almere ontving al een bedrag uit het fonds voor de uitbreiding van het natuurontdekpad in het Vroege Vogelbos. En IVN-afdelingen in regio Maas & Mergelland investeren het bedrag dat zij ontvingen in een jeugdbegeleiderscursus, waarmee ze een speciale groep vrijwilligers opleiden om kinderen te begeleiden bij buitenactiviteiten. 

We willen natuurlijk nog veel meer IVN-afdelingen ondersteunen met het IVN Scharrelkids Fonds. Met een periodieke schenking zijn we er van verzekerd dat we dit waar kunnen maken!

Meer weten over Scharrelkids