Haringvliet Treasure Hunt
Jongeren
donderdag29apr2021

De schatten zijn verstopt!

Het was natuurlijk even spannend: liggen er dadelijk wel echt schatten rond het Haringvliet? Gelukkig is er goed nieuws, want op maar liefst 12 plekken kun je vanaf 1 mei een maand lang schatten vinden!

Schatkaart 

Een schattenjacht is natuurlijk niet compleet zonder echte schatkaart. Als je je hebt aangemeld kun je vanaf nu de schatkaart downloaden via: https://www.ivn.nl/haringvliet-treasure-hunt/download-schatkaart. Print 'm uit (liefst op A3, maar A4 kan ook), stop 'm in je rugzak en ga op pad! Ben jij er al klaar voor?

Voor jongeren door jongeren

Haringvliet Treasure Hunt is georganiseerd door IVN Natuureducatie en de NLDelta Jongerencommunity in samenwerking met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De NLDelta Jongerencommunity is een groep enthousiaste jongeren die zich inzet voor mens en natuur in het deltagebied en heeft meegewerkt aan het uitwerken van de Treasure Hunt. Ze roept samen met IVN Natuureducatie andere jongeren op mee te doen aan de schattenjacht. Martijn van Etten van de NLDelta Jongerencommunity: 'Je bent de hele dag lekker buiten en je leert gelijk wat nieuws over de natuur, top toch?'

Inspirerende natuurmomenten

De deelnemende jongeren inspireren en motiveren elkaar door foto’s en vlogs te delen van hun ervaringen. Ze plaatsen deze op social media met de hastags #haringvliettreasurehunt en #ivnnatuureducatie. De leukste foto of vlog maakt kans op een mooie extra prijs. Jongeren kunnen zelfstandig meedoen. Deelname is mogelijk van 1 tot en met 31 mei 2021.

Meedoen met Haringvliet Treasure Hunt?

Meld je aan via Aanmelden. Jongeren van 12 tot 18 die zich hebben aangemeld dingen mee naar de prijzen, maar iedereen is uitgenodigd om mee te doen aan de schattenjacht.