Limburg
Voor IVN leden
Op
donderdag18mrt202119:30

Gevorderden Zoom-training voor lokale IVN-afdelingen

Heeft u al ervaring met Zoom? En zou u graag nóg meer willen leren over de functies die het programma te bieden heeft, zoals het aanmaken van (quiz)vragen? Wilt u graag interactieve Zoom-bijeenkomsten organiseren zoals een algemene leden vergadering,  werkgroepbijeenkomst, workshop of cursus?

In deze bijeenkomst van 1,5 uur leert u meer over de diverse functies die Zoom te bieden heeft. Zo kunt u met veel plezier en gemak in de toekomst interactieve Zoom-bijeenkomsten organiseren. Tijdens de training wordt de kennis die u hiervoor nodig heeft stap-voor-stap doorgenomen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leden van IVN-afdelingen in zowel Brabant als Limburg die meer willen weten over de (gevorderde) functies van Zoom.

Doel

Aan het eind van deze training:

  • Kunnen de deelnemers een aantal functies van Zoom toepassen, zoals het aanmaken van (quiz)vragen of het uit elkaar gaan in kleinere groepjes
  • Weten de deelnemers hoe ze andere digitale tools kunnen inzetten om de Zoom-sessie extra interactief te maken. Denk hierbij aan online tools zoals Mentimeter en Padlet
  • Hebben de deelnemers handvatten om zelf een Zoom-meeting op te zetten en goed te begeleiden

Praktisch

Deze training is gratis en wordt begeleid door Sylvia Spierts-Brouwer, Willeke Geurts & Leon Heemels. De digitale training vindt plaats op donderdag 18 maart van 19:30-21:00. 

NB: om deel te nemen aan deze training is het van belang dat uw laptop of computer beschikt met een microfoon (zodat wij u horen) en camera (zodat wij u kunnen zien en daarmee helpen). 

Heeft u interesse?

U kunt u aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen:

Inschrijfformulier

*Maximaal 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze workshop. Zo kunnen wij u goed technisch ondersteunen tijdens de training. Mochten wij meer aanmeldingen ontvangen, dan komt u op de wachtlijst. Wij zullen dan een extra Zoom-training organiseren bij voldoende interesse.  

Algemene informatie

donderdag 18 maart 2021 - 19:30 tot 21:00