Zuid-Holland
Overig
Op
woensdag24feb202119:00

Basistraining ZOOM voor IVN'ers

 

De meeste afdelingen maken al gebruik van Zoom voor vergaderingen en kleinere bijeenkomsten. Deze training is geschikt voor alle vrijwilligers, die graag willen oefenen met de basisfunctionaliteiten van Zoom. Het is echt een instaptraining. Als je de basis al in de vingers hebt, doe dan mee met de vervolgtraining op 3 maart 2021. Meer informatie over de vervolgtraining.

Inhoud training

  • Wat heb je nodig voor een Zoom meeting?
  • Basisfuncties Zoom: Microfoon, camera, chat, deelnemerslijst
  • Rollen tijdens een Zoom-meeting
  • Verdere functies Zoom: scherm delen en poll-vragen
  • Instellen van een Zoom-meeting

Samen de inhoud bepalen

Bij de start van de training lopen we de onderwerpen even door. We bepalen aan de hand van wie er aanwezig is en waar de behoeftes liggen op welke onderwerpen we dieper ingaan.

Aantal deelnemers

Om de training zo effectief mogelijk te maken, wil ik een maximum van 16 deelnemers hanteren. Het zou fijn zijn als jullie binnen de afdeling bespreken voor wie de training het meest geschikt is. We nemen de hele training op en schrijven een hand-out over de zaken die besproken zijn. Op die manier is de informatie uiteindelijk voor iedereen die wil beschikbaar. 

Wil je meer informatie of even overleggen? Mail of bel Rick van Cleef van IVN Zuid-Holland dan. r.van.cleef@ivn.nl of 0657626093

Aanmelden

Algemene informatie

woensdag 24 februari 2021 - 19:00 tot 20:15
Locatie: 
Online via Zoom
Nederland