Zuid-Holland
Natuur in de Buurt
Op
donderdag29apr202120:00

Tweedelige online workshop voor Leidenaren: een levende tuin maak je zelf

WORKSHOP IS VOL! 

De zon op je gezicht, vlinders fladderen van bloem naar bloem, in een boom zingt een merel… in een levende tuin is altijd wat te beleven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.

Een groene, levende tuin heeft ontelbare voordelen. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Het helpt tegen wateroverlast en zuivert de lucht. Je kunt je eigen kruiden of fruit kweken. En niet alleen wij genieten er van, ook vogels, bijen en egels leven in een groene omgeving.

De online workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ bestaat uit twee avonden online les. Met deze workshops leren de deelnemers hun tuin natuurlijker en diervriendelijker te maken. De workshop is geschikt voor mensen met weinig of geen tuinervaring.

Tussen de twee online lessen worden de ideeën voor eigen tuin uitgewerkt, die tijdens de tweede avond besproken worden. Aan het eind van deze tweedelige workshop hebben deelnemers een concreet tuinplannetje met uitvoerbare ideeën en handvaten om in eigen tuin aan de slag te gaan.

De workshop wordt o.a. ondersteund door 4 leden van de werkgroep Tuinen Natuurlijk! van IVN Leidse Regio. Er kunnen maximaal 35 inwoners van Leiden deelnemen aan de workshop. 

Deelname aan deze workshop is gratis. 

Data en tijden:

Donderdag 29 april en donderdag 6 mei van 20.00 tot 21.30 uur

Aanmelden

Dit webinar is onderdeel van het programma Groen Dichterbij Leiden dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Provincie Zuid-Holland en de gemeente Leiden.

Algemene informatie

donderdag 29 april 2021 - 20:00 tot 21:30
donderdag 6 mei 2021 - 20:00 tot 21:30
Extra Informatie: 

Aanmelden staat alleen open voor inwoners van de gemeente Leiden en kan via het aanmeldformulier.
U ontvangt de dag voor de workshop de link om deel te nemen.

Contactpersoon: